Percussieworkshop – wekelijks

In het Hefpark in Rotterdam kun je deze zomer wekelijks meedoen aan een percussieworkshop. De workshop is bedoeld voor kinderen en tieners, maar ook volwassenen mogen meedoen.

Het Vier de Zomer Festival is deels financieel ondersteund door de Wijkraden Kop van Zuid/Entrepot, Feyenoord en Noordereiland. We vragen een kleine extra vrijwillige bijdrage naar eigen inzicht en draagkracht.

De percussieworkshop wordt gegeven door Ze Malandro en zijn team. Zie ook https://www.facebook.com/events/582721595729316/

Graag vooraf opgeven.

Percussieworkshop Hefpark Rotterdam

Maar er is meer: Vier de Zomer!

Het Hefpark wilde deze zomer een echt zomergevoel neerzetten. Want veel mensen vieren deze vakantie in eigen land. Dus slippers uit, voetjes in het gras, drankje erbij en laat de kinderen zich lekker uitleven.

Niet alleen je kinderen, ook zelf kun je genieten van kunst- en bewegingsactiviteiten, eten uit de wijk, performances, workshops over kruiden, composteren, maar ook Salsa-les en jamsessies ingeleid door muzikanten van verschillende genres. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten tijdens de Fantastische Speurtocht, of worden helemaal rustig van een lesje kinderdans of kinderyoga. Meer weten? Het hele programma vind je hier.

We vragen iedereen zelf anderhalve meter afstand te houden en bij klachten thuis te blijven. Ook dien je je vooraf op te geven om een te grote mensenmassa te voorkomen. Ga hiervoor naar aanmelden en voer de namen op van iedereen die je op wilt geven voor de betreffende activiteit.

Aanbevolen artikelen